Het is zover – Textwise is online! Vanaf vorige week donderdag is de website live. Bij deze wil ik vooral Nick van GD-design hartelijk danken voor zijn snelle service en woordje uitleg. Nick is ook de persoon achter mijn logo en visitekaartjes en ik ben erg blij met zijn bijdrage. Maar zoals hij vrijdagmiddag al zei, de site is programmatisch dan wel af maar nu moet hij nog gevuld worden. En daar begint mijn bijdrage. Vanaf nu is het dus zaak om ook daadwerkelijk te doen wat ik zo graag doe en wat ook de kernactiviteit van Textwise is: schrijven. Dit is mijn eerste blogbericht en er zullen ongetwijfeld nog vele volgen. Al een aantal onderwerpen wachten om nader door mij beschreven te worden dus het zal zeker de moeite lonen om zo af en toe eens de site te bezoeken en te kijken of er al een nieuw bericht is. Maar je kunt Textwise ook volgen via Twitter (@textwise_anita) om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en weetjes. Aarzel niet om een reactie te geven op dit bericht of een suggestie voor een nieuw bericht.

Tot zover mijn eerste blogbericht, het volgende gaat over de schrijfwijze van e-mail. Tot blogs!