Een van de specialisaties van Textwise is het begeleiden van algemene boekproducties. Tot deze producties behoren non-fictie-boeken voor een breed of juist specifiek publiek. Denk hierbij aan kookboeken of reisgidsen, maar ook proefschriften of vakuitgaven.

Met betrekking tot algemene boekproducties kunt u bij Textwise terecht voor:

  • Auteursbegeleiding: van pril idee tot drukklaar document, Textwise helpt u met alle stappen voor het maken van een boek. Het bepalen van inhoud en doelgroep, de indeling, de opmaak en de uiteindelijke redactie: alles kunt u uitbesteden aan Textwise. U hoeft alleen de bronteksten en eventueel illustratiemateriaal aan te leveren.
  • Tekstredactie: van brontekst tot opgemaakt document, Textwise redigeert elke tekst nauwkeurig en houdt daarbij rekening met de doelgroep. Textwise corrigeert taal- en zetfouten zodat elke tekst foutloos naar de drukker kan.
  • Fotoredactie: Textwise selecteert zorgvuldig al het aangeleverde illustratiemateriaal en voegt dit op de juiste plaats in de tekst in, voorzien van een passend bijschrift.

Textwise heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het samenstellen en redigeren van boeken voor diverse uitgeverijen. Naast de bovengenoemde kookboeken en reisgidsen zijn het voornamelijk vele boeken over informatica, een aantal biografieën en een proefschrift die tot de gerealiseerde producties behoren. Maar de mogelijkheden voor nieuwe producties zijn onbeperkt!

Voor meer informatie of een afspraak neemt u het best rechtstreeks contact op met Textwise.